Welcome to SLV Empire

Hotline60144004879

[KOMBO] BUKU 1001 COPYWRITING + TOOLS HEADLINE & RAHSIA BUAT SALES (MERAH & BIRU)

|  0 votes  |  5 sold

RM297.00

Status: Available

FREE DELIVERY

[*Ini Adalah Buku Fizikal]     Psssttt — Produk Owner, Founder, Stokis, Ejen, Dropship, Marketer, Penulis Iklan, Coach, Konsultan, Sifu dan owner Bisnes… &nbs … read more

Quantity

Added: September 27th, 2021

Category:Marketing Books

Description

[*Ini Adalah Buku Fizikal]

 
 
Psssttt — Produk Owner, Founder, Stokis, Ejen, Dropship, Marketer, Penulis Iklan, Coach, Konsultan, Sifu dan owner Bisnes…
 
Tak SANGKA bila — tengok cara anda buat iklan berbayar, Duit biasanya hangus dan terbakar Anda try macam-macam
 
Traffic Messages Enggagement Conversion CBO

 
Kalau berjaya pun sekejap je, lepastu jadi balik,,, duit terbakar. Ads kena disapprove, iklan makin lama makin mahal
 
 
Dah beli mcm-mcm buku,
Dah beli e-book,
Dah tengok youtube,
Dah beli MatSalleh punya,
Dah jumpa cikgu,
Dah jumpa masta,
Dah beli template,
Dah guna blue print,
Dah tengok kes study,
Dah buat launching,
Dah buat StoryTelling,
Dah buang harga,
Dah bagi mcm-mcm freegift,
Dah tukar offer,
Dah upah ramai influencer,
Dah upah Marketer,
Dah cari instafemes,
Dah bayar artis,
Dah lebur kat billboard
 
Masih lagi gagal dan buntu?
Sales tak naik-naik?
*Bukan salah sesapa, tapi anda tak jumpa cara
 
"Kenapa masih run ads hantar ke wasap? Habiskan RM2K, link klik banyak tapi 1 wasap pun tak masuk"
 
"Buku Mat Salleh ni, gaya bahasa untuk kita run iklan… kelakar bunyinya nanti"
Mc Donald = Im Lovin It
Melayu = Ku Cintai Ia
 
Selepas Eksperimen Dengan 1001 Iklan
Anda akan dapati 3 benda penting, iaitu;
 
➜ No #1. Headline (Tarik Perhatian!)
➜ No #2. Offer (Tawaran Melelehhh!)
➜ No #3. Audien (Betulkan Mesej!)
 
 
Kalau dah buat iklan,
Samada style percuma atau berbayar
Saya nasihatkan anda STOP dulu buat iklan!
Stop dulu bayar duit utk apa-apa marketing
 
Perhatikan,,,
Anda dah banyak bakar duit
Anda dah banyak bazir masa
 
Masa yang berlalu, takkan dapat balik
Duit yang anda bakar tu, sia-sia je
 
*Sebab tu, anda kena ada ilmu paling baru paling MELETUP!
 
1. Ubah cara tarik audien 2. Ubah cara menjual 3. Ubah cara buat copywriting
 
Repair 3 Benda kat atas...
 
✖️- Xyah bagi freegift
✖️- Xyah buang rega
✖️- Xyah pening2 nak offer apa
 
 
Stop bakar duit ads! Stop buang masa! Stop meniru!
 
Ingat... ????
1. Betulkan Copywriting anda dulu
2. Ubah mesej anda supaya kena dengan audien
3. Lepastu buat mereka tak sabar nak ‘TRANSFER’ duit
 
Buku 1001 Copywriting
 
► Kad Tajuk
► Kad Emosi
► Kad Pukau
 
dan peralatan CopyWriting
akan dibekalkan,
Mengikut stok yang ada-
 
SERIOUS:
*1st book
*1st serve
*Sementara stok masih ada
*Limited Edition (terhad)
 
 
 
Belajar:
 
3 Cara Buat CopyWriting 5 Angka?
12 Rencah Mudah Buat Offer Melelehhh?
7 Rahsia, Buat Orang Beli Tanpa Paksa?
Ada 1001 Teknik (Hanya 31 Paling Padu)?
3 Cara convert customer, tanpa iklan TV, tanpa billboard, tanpa influencer, tanpa artis, tanpa instafemes dll
4 Kesilapan Testimoni Yang Anda Biasa Buat?
Cara ubah HEADLINE supaya iklan jadi murah
 
 
Testimoni:
 
“Alhamdulillah, lepas guna buku, dan tool yg FM bekalkan, sales saya cecah 7 angka!”
 
“Senang nak buat copywriting, skrg ni nak jana 50 copy sehari yg converting pun senang”
 
“Paling susah bila nak buat a/b test takpun nak test run 10 cw guna cbo. Ada buku ni, saya buat cbo sekejap je. Dapat kempen yg win saya duplicate”
 
“Leads makin murah dan stable bila guna teknik yg ada dlm buku FM bekalkan ni, kalau tak 1 leads cecah dkt2 RM15 skrg mantain 60 sen - RM3”
 
“Kalau saya tau FM ada buku ni, senang kerja saya. Tak perlu dah upah orang sampai ribu-ribu sebulan”
 
“Mmg ada 1001 teknik. Lepasni takda masalah nak jana copywriting yg converting”
 
“Copywriting style Fm ni mmg versatile. Boleh guna kat mana2 pun. Skrg ni saya run 7 niche. Alhamdulillah, senang close sales”
 
“Buku yg dapat ni, bukan hanya buku shj. Siap ada tools kad penjana headline dan tawaran meleleh. Bukan buku style motivasi. Semua praktikal. Saya hasilkan 10 headline dan tawaran meleleh dalam 15 minit”
 
“Guna satu latihan dlm tu, saya buat skrip followup. Alhamdulillah, sehari sales RM23K. Itupun foloup prospek sejuk je”
 
“Mula aritu, ingat nak pasang billboard. Ubah kpd strategy X, jimat duit billboard + order bertambah, ramai yg nak jadi ejen. Maceh FM”
 
“Senang giler. Guna buku FM buat skrip close sales. Saya berjaya close 50-70% prospek yg dah sejuk, tanpa nampak desperado, tanpa memaksa”
 
“Jarang dah orang bagi bluetick, nak tanya suami, dan yg krik-krik lepas bagi harga. Saya repair semua skrip, guna teknik PSR”
 

Customer review (0)

Item has not been rated

Ask us on WhatsApp